eyap.gr

eyap.gr

@penopoulos

Events

8

News

1k

Claps

0

London Calling: Χειμερινή Deadline day (1/2) - Live Blog

Καλώς ήρθατε στην χειμερινή μεταγραφική deadline day (1/2)!

Χειμερινή Deadline Day 2023: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών live στο eyap.gr!

Φτάσαμε αισίως και στη χειμερινή Deadline Day των μεταγραφών. Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι ΕΥΑΠ εδώ και 9 χρόνια, σας μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στην Αγγλία, κατά τη τελευταία μέρα των μεταγραφών!

Live με τους ΕΥΑΠ: Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ

Ένα τεράστιο παιχνίδι απόψε στο Έτιχαντ με τους ΕΥΑΠ συνεπείς στο ραντεβού τους, να σας καλούν στο liveblog του μεγάλου παιχνιδιού με τους Γεράσιμο Καλλιβωκά και Γιώργο Πενόπουλο!

Live με τους ΕΥΑΠ: Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι

Στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην Gameweek 11 της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του παιχνιδιού παρέα με τους ΕΥΑΠ.

LΙVE με τους ΕΥΑΠ: Άρσεναλ - Τότεναμ

Οι ΕΥΑΠ συνεχίζουν τα ζωντανά άρθρα κι αυτή τη φορά μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί μας το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ. Στην περιγραφή του αγώνα οι Γεράσιμος Καλλιβωκάς και Γιώργος Πενόπουλος.

DEADLINE DAY 2022: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία στο eyap.gr

Φτάσαμε αισίως και στη φετινή Deadline Day των μεταγραφών του καλοκαιριού. Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι ΕΥΑΠ εδώ και 8 χρόνια, σας μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στην Αγγλία, κατά τη τελευταία μέρα των μεταγραφών!

LIVE: Η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο eyap.gr!

Η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είναι εδώ! Οι ΕΥΑΠ σας μεταφέρουν την εικόνα από την τελευταία αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη!

LIVE: Οι μάχες των προημιτελικών στο eyap.gr!

Liverpool & Manchester City τα δίνουν όλα για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Champions League κόντρα σε Real & Dortmund! To eyap.gr σας βάζει λεπτό προς λεπτό στην δράση!