ElaftaTaxiarxia

ElaftaTaxiarxia

@elafrataxiarxia

Events

201

News

9k

Claps

1k

1η αγωνιστική τελικών Πλέι-οφ Ανόδου Α' ΕΣΠΑΑΑ: Ένωση Βύρωνα - Απόλλων Σμύρνης

Καλώς ήρθατε στο LIVE για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των τελικών Πλέι-οφ ανόδου της Α' ΕΣΠΑΑΑ ανάμεσα σε Ένωση Βύρωνα και Απόλλων Σμύρνης.

28η αγωνιστική Γ' Εθνική: Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Απόλλων Σμύρνης.

Τελικός Κυπέλλου ΕΣΚΑ: Απόλλων Σμύρνης - Φίλιππος Περιστερίου

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση του τελικού του Κυπέλλου ΕΣΚΑ ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Φίλιππο Περιστερίου!

Ημιτελικά Κυπέλλου ΕΣΚΑ: Απόλλων Σμύρνης - ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΣΚΑ ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και ΚΑΟ Λυκόβρυσης.

2η αγωνιστική Β' φάσης Α1 Πόλο Ανδρών: Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης της Α1 Πόλο Ανδρών για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Απόλλων Σμύρνης.

26η αγωνιστική Γ' Εθνική: Φωστήρας - Απόλλων Σμύρνης

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Φωστήρα και Απόλλων Σμύρνης.

21η αγωνιστική Γ' Εθνικής: Προοδευτική - Απόλλων Σμύρνης

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Προοδευτική και Απόλλων Σμύρνης

20η αγωνιστική Α' ΕΠΣΑ: Απόλλων Αθηνών Δάφνη - Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑ για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλων Αθηνών Δάφνη και Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

19η αγωνιστική Α' ΕΠΣΑ: ΑΟ Περιστερίου - Απόλλων Αθηνών Δάφνη

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την μετάδοση της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑ ανάμεσα σε ΑΟ Περιστερίου και Απόλλων Αθηνών Δάφνη.

19η αγωνιστική Γ' Εθνική: Αλμυρός Γαζίου - Απόλλων Σμύρνης

Καλώς ήρθατε στο LIVE του Ελαφρά Ταξιαρχία για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Αλμυρό Γαζίου και Απόλλων Σμύρνης.