VoetbalPrimeur

VoetbalPrimeur

@info6058

Events

1k

News

60k

Claps

494k

VN-Transfers

VP - LIVE TRANSFERS

Welke aankopen gaan Ajax, PSV en Feyenoord doen? Waar gaat Memphis Depay heen? Wie koopt Cody Gakpo? Die en meer vragen worden beantwoord in de winterse transferperiode. In dit liveblog houdt VoetbalPrimeur je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt.

LIVE: Koeman licht keuzes Oranje-selectie toe

Ronald Koeman geeft maandagmiddag op een persconferentie een toelichting op zijn Oranje-selectie. Ook blikt hij vooruit op de EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Gibraltar.

VN Live Klassieker

LIVE: Ajax ontvangt Feyenoord in De Klassieker

Een cruciale dag voor de titelstrijd in de Eredivisie: Ajax neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord in de meest beladen Klassieker in jaren. Wie is na zondag de koploper? Mis niets in ons liveblog

VN | Persco Arne Slot vrijdag

Arne Slot blikt vooruit op De Klassieker tegen Ajax van zondag en bespreekt de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk

VN LIVEBLOG | Conference League

Volg hier de Conference League-loting voor de kwartfinales met AZ op de voet.

VP - LIVE: Conference League-loting

Na de Champions League en Europa League is het de beurt aan de Conference League-loting mét AZ. VoetbalPrimeur doet live verslag van alle ontwikkelingen in Nyon.

VN | LIVEBLOG Europa League

Volg in dit liveblog van Feyenoord de loting voor de kwartfinale en halve finale voor de Europa League op de voet

VP - LIVE: Europa League-loting

Feyenoord komt vanaf 13.00 uur te weten wie de tegenstander wordt in de kwartfinale van de Europa League. VoetbalPrimeur doet live verslag van alle ontwikkelingen rond de loting in Nyon.