Μανώλης Σαρρής

Μανώλης Σαρρής

@mansarris

Events

1k

News

65k

Claps

141k

LIVE Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

Παρακολουθήστε LIVE και λεπτό προς λεπτό, σε real time, την εξέλιξη του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική των play outs.

LIVE | ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από το Live του Gentikoule. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 104,2.

LIVE OΦΗ - ΡΕΑ

Παρακολουθήστε live από το Gentikoule την εξέλιξη του αγώνα του ΟΦΗ με την ΡΕΑ για την 21η αγωνιστική της Women's League.

LIVE | ΟΦΗ – Ατρόμητος

Παρακολουθήστε ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο μέσα από το Live του Gentikoule. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 104,2.

LIVE ΟΦΗ - Κηφισιά

Παρακολουθήστε live από το Gentikoule, σε real time, την εξέλιξη του αγώνα του ΟΦΗ με την Κηφισιά. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 104,2.

LIVE ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε live από το Gentikoule, σε real time, την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 104,2.

LIVE Βόλος - ΟΦΗ

Παρακολουθήστε live από το Gentikoule την εξέλιξη του αγώνα, σε real time, του ΟΦΗ με τον Βόλο για την 25η αγωνιστική της Superleague 1.

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

Το Gentikoule βρίσκεται στους Ζωσιμάδες και σας μεταφέρει live και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή.

LIVE ΟΦΗ - Πανσερραϊκός

Παρακολουθήστε live και λεπτό προς λεπτό, σε real time, από το Gentikoule την εξέλιξη του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 104,2.

LIVE | Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Παρακολουθήστε ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό μέσα από το Live του Gentikoule. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 104,2.