Giorgos

Giorgos

@gbasileiou7

Events

38

News

3k

Claps

0

LIVE: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

LIVE: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «πράσινοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

LIVE: Βάλουρ - Ολυμπιακός

LIVE: Βάλουρ - Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βάλουρ - Ολυμπιακός για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup.

LIVE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός

LIVE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Ολυμπιακός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

LIVE: Στέφανος Τσιτσιπάς - Νίκολας Τζάρι

LIVE: Στέφανος Τσιτσιπάς - Νίκολας Τζάρι. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Στέφανος Τσιτσιπάς - Νίκολας Τζάρι για τα προημιτελικά του ATP Masters 1000 της Ρώμης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

LIVE: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

LIVE: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά των play offs της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

LIVE: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

LIVE: Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ για τα προημιτελικά των play offs της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

LIVE: Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ

LIVE: Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ για τη φάση των «16» του ATP Masters 1000 της Ρώμης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

LIVE: Ολυμπιακός - Μπρέσια

LIVE: Ολυμπιακός - Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Μπρέσια για την 6η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ Sports 3.

LIVE: Άρης - Παναθηναϊκός

LIVE: Άρης - Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης - Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

LIVE: Στέφανος Τσιτσιπάς - Κάμερον Νόρι

LIVE: Στέφανος Τσιτσιπάς - Κάμερον Νόρι. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Στέφανος Τσιτσιπάς - Κάμερον Νόρι για τη φάση των «32» του ATP Masters 1000 της Ρώμης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.